Wij ontwikkelen op maat gemaakte Slimme en Krachtige webshops.

Bij Krits begrijpen we dat een effectieve online aanwezigheid cruciaal is voor moderne bedrijven. Daarom bieden wij slimme oplossingen voor het ontwikkelen van e-commerceplatforms die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

We werken nauw samen met jou om jouw merkidentiteit en doelstellingen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen creëren die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften.

Wat maakt onze slimme webshops uniek?

We combineren een gebruiksvriendelijke interface met krachtige functies zoals personalisatie, aanbevelingssystemen, geavanceerde zoekfunctionaliteit en naadloze integratie met externe systemen. Hierdoor kun je een gepersonaliseerde winkelervaring bieden aan jouw klanten en tegelijkertijd jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Enkele voorbeelden van
Slimme en Krachtige webshops:

Personalisatie

Een slimme webshop kan gebruikmaken van klantgegevens en AI-algoritmen om gepersonaliseerde productaanbevelingen te doen op basis van eerdere aankopen, browsegeschiedenis of demografische gegevens. Hierdoor krijgen klanten een meer op maat gemaakte winkelervaring.

Geavanceerde zoekfunctionaliteit

Een slimme webshop kan een krachtige zoekfunctie hebben die gebruikmaakt van filters, categorieën en tags om klanten te helpen snel en nauwkeurig te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Het kan ook autocorrectie en suggesties bieden om typefouten of onvolledige zoektermen te corrigeren.

Aanbevelingssystemen

Slimme webshops kunnen aanbevelingssystemen gebruiken om klanten te voorzien van gerelateerde producten of aanvullende suggesties op basis van hun aankoopgeschiedenis of vergelijkbaar gedrag van andere klanten. Dit kan de verkoop stimuleren en klanten helpen nieuwe producten te ontdekken.

Geautomatiseerd voorraadbeheer

Een slimme webshop kan verbonden zijn met een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem. Dit zorgt ervoor dat de voorraadniveaus real-time worden bijgewerkt en dat klanten alleen producten kunnen bestellen die daadwerkelijk op voorraad zijn.

Integraties

Een slimme webshop kan naadloos integreren met andere bedrijfssystemen, zoals CRM of ERP. Hierdoor kunnen gegevens en processen efficiënter worden beheerd, bijvoorbeeld door automatisch klantgegevens bij te werken of bestellingen rechtstreeks naar het magazijn te sturen voor verzending.

Geautomatiseerde marketing

Een slimme webshop kan geautomatiseerde marketingfuncties bevatten, zoals het versturen van gepersonaliseerde e-mails met aanbiedingen of het segmenteren van klanten op basis van hun aankoopgedrag. Dit helpt bij het opbouwen van klantloyaliteit en het verhogen van de conversie.

Technologieën

Waarmee we werken

Bij Krits staat technologie en innovatie centraal. Daarom werken we enkel met de meest geavanceerde technologieën. Hierdoor kunnen we efficiënt en effectief werken en altijd het beste resultaat leveren.

Interesse in een webshop?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een op maat gemaakte webshop in Shopware.

Neem contact op met Krits en zet de eerste stap naar jouw succesvolle online winkel.

Krits Hasselt
Voor luisterend oor

Koning Boudewijnlaan 20A
3500 Hasselt

Tel: 011 930 012
info@krits.be

Krits Administratie
Administratieve dienstverlening (via bpaint)

Winkelstraat 4A
3720 Kortessem

Tel: 011 260 734
boekhouding@krits.be

Onze partners
Waar we trots op zijn

stars

BTW: BE 0800.733.119

Algemene voorwaarden